Астрономски календар

astronomski_3453453443
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска е четврток, 11 мај 2023 година, 131-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 234 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 18 минути, а ќе зајде во 19 часот и 43 минути.

Денов трае 14 часа и 24 минути.

Месечината која е во фаза на полна Месечина ќе изгрее во 1 часот и 9 минути, а ќе зајде во 10 часот и 10 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK