Астрономски календар

astro_45544545
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Денеска е петок, 26 мај 2023 година, 146-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 219 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 5 минути, а ќе зајде во 19 часот и 58 минути.

Денов трае 14 часа и 53 минути.

Месечината која е во фаза на млада Месечина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 1 часот и 1 минута.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK