–>

Limak Skopje Luxury Hotel беше домаќин на незаборавна шпанска вечер за своите посетители!

shpanska_vecer_002_edit
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Шпанскиот дух ги исполни просториите на Limak Skopje Luxury Hotel изминатиот петок.

Посетителите уживаа во спектакуларна шпанска кулинарска традиција приготвена од искусниот главен готвач на хотелот и неговиот тим.

Автентичното и традиционално шпанско мени беше надополнето со популарниот пијалак Сангриа како и врвните вина на нашата најголема и најуспешна винарница „Тиквеш“.

Покрај уживањето во гастрономската атракција, гостите ги слушаа звуците на Шпанија за што беа задолжени врвните уметниците од  „Кармен Бенд“.

Незаборавното искуство почувствувајте го низ овие фотографии!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK