November 21, 2023

Петровска: Не гледам зошто Лавров би дошол во Скопје со оглед на однесувањето во руската надворешна политика

Министерката за одбрана, Славјанка Петровска, во дневникот на Македонската телевизија зборуваше за можното учество на министерот за надворешни работи на

Прочитај повеќе »