October 12, 2023

Јовески очигледно е извршител на СДСМ и ги прикрива криминалците: Лашкоска за случајот Онкологија

Ревизорите укажуваат на неправилности, но прашањето е колку институциите постапуваат по извештаите, еве и конкретно за извештајот на Клиниката за

Прочитај повеќе »