September 18, 2023

Ковачевски – Душек: Соработката со Светскиот економски форум е посебно значајна за економските перспективи

Премиерот Димитар Ковачевски, во Њујорк се сретна со управниот директор на Светскиот економски форум, Мирек Душек. На состанокот е разговарано

Прочитај повеќе »