September 10, 2023

„Пат на смртта“ – делницата каде што автомобилот удри во српскиот автобус со туристи не надграден 50 години, а еден дел е особено опасен

Сообраќајната несреќа во која загинаа четири лица, а дури 53 се повредени, е резултат на невнимание на надлежните органи, кои

Прочитај повеќе »