August 23, 2023

(Видео) Спасовски: Секогаш и секаде припадниците на ЕБР демонстрираа силна професионална посветеност во зачувувањето на мирот и безбедноста на татковината

Вечерва, со Свечена церемонија пред Градскиот базен во Куманово беше одбележан 23. август – Денот на Единицата за брзо распоредување

Прочитај повеќе »