August 21, 2023

Неформална вечера во Атина: Лидерите од Западен Балкан и ЕУ го засилуваат партнерството за стабилност

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски во рамки на дводневната посета на Атина, вечерва присуствува на неформалната

Прочитај повеќе »