–>

(Видео) Голема експлозија и во Русија

Видео-Голема-експлозија-и-во-Русија.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Рано утрово голема експлозија се случи и во Руисја.

Експлозијата се случи во градот Саратов, на 1.000 километри од украинската граница.

Станува збор за градот во кој се наоѓа воздухопловната база Енгелс.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK