Израел ќе одговори на нападот на Иран

Screenshot-2024-04-14-144309.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKИзраел ќе одговори на нападот на Иран, но носителите на одлуки не дошле до заклучок за видот на одговорот, изјави израелски претставник за Си-Ен-Ен.

Официјалниот претставник рече дека Израел не одлучил дали да ги „скрши сите садови“ или да преземе поодмерена акција.

Воениот кабинет на Израел се очекува да разговара за опциите денеска, рече официјалниот претставник.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK