Херои го спасиле избоденото бебе во Сиднеј: земале облека од продавница за да го запрат крварењето

beba-830x0.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK🔴Сите вести за нападот, во живо, погледнете ги ОВДЕ.

Двајца мажи ги опишаа ужасните сцени во трговскиот центар во Сиднеј, велејќи дека бебето и нејзината мајка биле избодени со нож и користеле облека од продавницата за да го спречат крварењето.

Бебето и мајката беа избодени со нож. Мајката дојде со бебето и ми го фрли, јас го држев, изгледаше многу лошо“, рекол мажот.

Тие рекоа дека помогнале со држење на бебето, обидувајќи се да го спречат крварењето со облека од продавница за штедење и повикале 911.

Според нив, повредите биле многу лоши.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK