Рубенс Муратовски: Сега разбирате што значеше името? Името да им се сотре!

rubens muratovski
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Сега разбирате што значеше името? Името да им се сотре!
Надеж да немате! Дом да немате! Родина да немате!Татковината ваша да побегне
од вас, вид-виделија да фати! Среде Егејот
да се растопи! Сонцето да ви осамне од запад,
на исток да ви зајде!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK