–>

Лазаров: Од самоуништувачкото не сме се ослободиле!

lazarov
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Што честитаме денес???
Гинел некој за да имаме држава за да дојде ден да се распродаде и искраде сето тоа со крв заработено и створено.И на крај треба да ги глеаме моети по диско како пијат и они и нивни поколенија,па да ни кажуваат на тв како треба да се живее, што да се јаде, за лукзуз а и за стресот како да се контролира. Па и филантропи со наши пари.

За мал дел од нив да живеат додека сите други преживувааат, сме криви сите ние заедно,што дозволуваме.
Не знам што честитаме денес, земја на кукавици и криминалци и дијаспора поголема од бројот ба жители.
Од самоуништувачкото не сме се ослободиле!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK