–>

Филип Иванов: Една тепачка немале во животот, никогаш тупаница не (им) удриле, не знаат каков е вкусот на крв во устата, своја или туѓа, а тука се радуваат и ситат

ivanov_34543543344
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Ми се ГАДИ од политички фигури кои навивачки се радуваат на воен конфликт и човечки жртви.
Не сте ни левичари, ни десничари, ни про-ова или анти-она, туку сте само патетични политикантски кукавици.Една тепачка немале во животот, никогаш тупаница не (им) удриле, не знаат каков е вкусот на крв во устата, своја или туѓа, а тука се радуваат и ситат на куршуми и проектили кои пролеваат реки крв и на двете страни…
Штом така, тргајте сите за Израел и Палестина, фатете страна и борете се мажиња, не само палете луѓе тука што си имаат свои битки и маки… ама нема, зашто знаеме што „јунаци“ сте.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK