Јанаки: Прашања кои ме мачат!

janaki_mitrovski
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 Како возилото на исчезнат човек со денови е недектирано од сејф сити? Како се случи Палчо да избега? Имал ли јатак? Кога се узнало за нејзината смрт, вчера или порано? Каква е целосната улога на таткото ако може да се нарече татко? За сите овие прашања ќе чекам одговори од ОЈО Скопје на кое му верувам за разлика од МВР. Владините загари платени со наши пари наместо да ги прашуваат истиве прашања с езанимаваат со критичарите на власта. А Вања нека почива во мир и нека ни прости на сите што градиме општество кое морално се распаѓа!
Колумна на адвокат Јанаки Митровски, дел од серијалот Разумен сомнеж.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK