–>

Ивор Мицковски: Вие покажавте дека немате мозок, ни чесни намери

ivor mickovski
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Османи: На собири никој од организаторите не го контролира секој граѓанин што има во рацете.

Ова е тоа класично правење глуп со сила.

Официјалниот видео спот постиран од Касами содржи сочен кадар каде се гледа фокус на знамето.

Да немале малициозни намери немаше да биде во спотот, пропратено со таа провокативна нумера.

И не е страшно што има народот во рацете, туку политичарите во главата.

Вие покажавте дека немате мозок, ни чесни намери.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK