–>

Викендов втор Јунски коњички турнир

javanje konj
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

На теренот на клубот Анималс во Дрма, скопско, викендов ќе се одржи вториот Јунски коњички турнир.

Истовремено ќе се одржи 2. коло од отвореното Државно првенство во дресурно јавање.

На програмата се три натпревари во:
1. Категорија-А
2. Категорија-М и
3. Категорија-ЛМ

Дозвоелн е избор на слободна програма и музика во траење од 3-4 минути.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK