–>

Терестрична дезинсекција против возрасни форми на комарци

prskanje_komarci_34534534
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Градот Скопје ги известува граѓаните дека од 11 до 15.06.2023 година (од недела до четврток) во период од 22.00 до 03.00 часот, наредниот ден, ќе се реализира втората фаза од терестрична дезинсекција на подрачјето на градот Скопје против возрасни форми на комарци.

Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на дезинсекцијата, ќе се прска првиот нареден ден, кога ќе бидат поволни временските услови, во истите термини.

Се известуваат пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK