–>

Ашковски: Со позитивна мисла можеме до позитивен резултат против Украина

Ашковски-Со-позитивна-мисла-можеме-до-позитивен-резултат-против-Украина.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKМакедонската А репрезентација ги продолжува подготовките за квалификацискиот натпревар за ЕП 2024 против Украина на 14. октомври во Прага.

Репрезентативецот Стефан Ашковски смета дека со позитивна мисла и голема борбеност, нашата селекција може да се надева на позитивен резултат во Прага против Украина.

„Очекувам добар натпревар против Украина. Со позитивна мисла и силна мотивација, да се обидеме да ја пренесеме енергија од последните два натпревари. Борбеност, позитивна мисла и добра мотивација. Тоа е, според мене, најважно за мечот во Прага“, изјави Ашковски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK