СДСМ оддаде почит и положи цвеќе на спомен обележјата на борците од НОБ по повод 9 Мај

sdsm
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

СДСМ оддаде почит на борците од НОБ по повод 9 Мај – Денот на победата над фашизмот.Партиската делегација на СДСМ во состав: Даниела Николова – пратеничка, Љатифе Шиковска – пратеничка и Петар Петковски од СДММ положи цвеќе на спомен обележјата на борците од НОБ во Скопје.

Со гордост оддаваме почит кон борците од Народно ослободителната борба на кои им ја должиме слободата.

Темелите на нашата државност почиваат на антифашистичката борба чии идеали обезбедија денеска да живееме во слободна, модерна и демократска држава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK