Солза Грчева: Не го заборавија тоа старото “разумем друже”!

Solza-Grceva-Parlament.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Вредноста “слобода на говор”, значи не смееш да имаш свој став, различен од тој на Владата. Ни за милиметар.Тоа простите и неуки политичари го негуваат да посеат страв кај сите кои им ги презираат политиките. А неуки се бидејќи не мрднале никаде. Колку партии, па и влади во Европа има кои се против разни политики на ЕУ и имаат еднаков третман како сите други?
Од едноумие, влеговме во безумие. Од вазал ништо повеќе не се очекува. Не го заборавија тоа старото “разумем друже”!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK