Апасиев: Супер. Се слагам

apasiev
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 Истопорен на вонреден ноќен прес на отворено, откако друга полиција му го фати убиецот, нашиов министер за внатрешни вика дека требало да се дерегистрира партијата на Палчо! Супер. Се слагам. Ама не треба ли да се дерегистрира и твојата партија, министре – оти токму овој психопат со години ви беше ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ГРАДСКА ОРГАНИЗАЦИЈА НА СДСМ – СКОПЈЕ?
#СамоПрашуем

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK