Изјава на министерот за образование и наука Јетон Шаќири (во живо)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Изјави за медиуми по средбата на министерот за образование и наука Јетон Шаќири со повеќе претставници на академската и експертската заедница во чиј фокус е безбедноста во училиштата и спречувањето насилство помеѓу младите.Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK