Годишна конференција на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ „Одлучни за промени“

uz_vmro_dpmne_3453543
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

 Во Македонска филхармонија во Скопје вечерва ќе се одржи 19-тата годишна конференција на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ насловена „Одлучни за промени“.Како што најавија од ВМРО – ДПМНЕ, свое обраќање на годишната конференција на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ ќе имаат Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ и Жаклина Пешевска, претседателка на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK