–>

(Видео) Претседателските и парламентарните избори ќе бидат редовни, за датумите може да се разговара, вели Каевски

Видео-Претседателските-и-парламентарните-избори-ќе-бидат-редовни-за-датумите.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKНашиот став е принципиелен и непроменет. Изборите ќе бидат наредната година во редовниот термин, прво претседателски, а потоа и парламентарни, одговори Дарко Каевски, портпарол и пратеник на СДСМ, на новинарско прашање.

„За точниот датум за одржување на овие избори прво за претседателските а потоа и за парламентарните сме спремни да разговараме на ниво на работни групи. Очекувам за брзо тие да се формираат и да почнат со работа“, додаде Каевски.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK