Тошковски од денеска ја извршува функцијата министер за внатрешни работи

1-5-2.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKДенеска во Министерството за внатрешни работи, досегашниот министер Назим Буши ја предаде должноста министер за внатрешни работи на новоименуваниот министер Панче Тошковски, кој беше и министер за внатрешни работи во техничката влада.

На чинот на примопредавањето, министерот Тошковски му се заблагодари на Буши за неговиот досегашен ангажман во министерството.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK