Стоилковски: Дали има бактерија МРСА во хируршките сали на „Клиника“?

naum-stoilkovski.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK„Ќе даде ли некој одговор од Владата или од ДУИ и СДС што се случува во хирургија, наместо да се префрла топката од здравството кон ЈО“, праша Наум Стоилковски, портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK