Во сабота и недела авионска дезинсекција во Скопје против возрасни форми на комарци

авионско-прскае-10.08.2018-7.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKГрадот Скопје ги известува граѓаните дека на 01.06 и 02.06.2024 година (сабота и недела) во раните утрински часови ќе се реализира авионска дезинсекција на подрачјето на градот Скопје против возрасни форми на комарци.

„Доколку временските услови не го дозволуваат вршењето на дезинсекцијата, истата ќе се изврши првиот нареден ден, кога ќе бидат поволни временските услови, во истиот термин.

Се известуваат пчеларите навреме да ги преземат потребните мерки за заштита на пчелите“, се наведува во соопштението на Град Скопје.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK