Реконструкција на спортската сала во СУГС „Георги Димитров”

Реконструкција-на-спортската-сала-во-СУГС-„Георги-Димитров.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKНовата учебна година за учениците од средното училиште на Град Скопје “Георги Димитров”, започна со целосно реконструирана спортска сала со цел овозможување подобрени услови за спортување и едукација за средношколците.

„Старата и небезбедна дрвена подна конструкција во спортската сала е заменета со нова подна подлога за квалитетна реализација на наставата по спорт во училиштето. Градот Скопје во континуитет вложува во подобрување на условите за овозможување непречена реализација на наставата“, велат од Град Скопје.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK