Утре дел од Карпош без вода

Утре без вода дел од Чаир
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKУтре поради дефект на затварач ф100 мм на ул Ванчо Мицков бр 97 прекинато водоснабдување ке имаат корисниците на дел од ул Ванчо Мицков и дел од ул Демир Трајко во општина Карпош.

Прекинот ќе биде од 09:00 часот до завршување на интервенцијата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK