Прекин на водоснабдувањето на дел од корисниците на ул. Гемиџиска до раскрсница со село Ракотинци

voda_3453534543
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

– Од ЈП Водовод и канализација-Скопје информираат дека денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.8 до ул.16 парните броеви и дел од ул.7 и ул.1 потегот ул. Гемиџиска до раскрсница со село Ракотинци.Прекинот на водоснабдувањето е поради дефект приклучна цевка на ул.14/8а во село Сопиште.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:20 часот до санирање на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK