Градски паркинг: Од утре започнува летното сметање на работното време на јавните површини за зонско паркирање

istockphoto-1183809886-612x612.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЈавното претпријатие Градски паркинг – Скопје ги известува граѓаните дека од 01.06.2024 (сабота) започнува летно сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање- зонско, со кои стопанисува претпријатието.

Работното време во зоните А, Б, Ц и Д ќе биде:

– Од понеделник до сабота: 07:00- 23:00 часот.

„Исто така, им апелираме на сите корисници на нашите услуги да бидат внимателни и навремено да извршат наплата при паркирање согласно наведеното работно време“, додаваат од Градски паркинг.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK