Дел од Центар утре без струја

skopje-policiski-chas-800x427.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK







Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, информира дека утре поради планирани технички интервенции во електро-дистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе остане дел од општина Центар.

Утре, од 09:00 до 15:00 часот, дел од улицата Даме Груев – Блок 10 згради и деловни објекти во општина Центар ќе бидат без струја.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK