Без вода дел од корисниците на булевар „Јане Сандански“

voda_3453453
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Од 9:00 часот денеска без вода ќе бидат корисниците од булеварот „Јане Сандански“ од бр.77 до бр.109 – непарни броеви во Општина Аеродром.Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради дефект на затварач од ф – 80 мм на бул. „Јане Сандански“ бр.85

Жителите ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK