Без вода дел од Чаир

voda
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Поради дефект на водоводна цевка Ф 125, без вода од 09:00 часот ќе бидат корисниците на улица „Отокар Кершовани“ во Чаир.Водоснабдувањето ќе биде прекинато до отстранување на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK