СДСМ: Тепање полицајци и попречување акција против дрога, МВР да одговори каква е улогата на Мицкоски?

СДСМ-Со-нашите-политики-и-членство-во-НАТО-сме-безбедна.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKОд СДСМ велат МВР да одговори каква е улогата на Мицкоски во спречувањето на акцијата против дрога.

„Јавноста чека одговори по скандалот со тепање полицајци и попречување акција против дрога. Дали структурите на ДПМНЕ во ВМРО-МВРО, сега откако имаат министер, ја попречуваат борбата против дилерите со дрога? Шефот на обезбедувањето на Мицкоски тепал полицаец, инспектор, кој си ја вршел својата работа и спроведувал акција против дрога во кафе бар во Скопје“, велат од СДСМ.

Како што додаваат овој скандал мора целосно да биде расчистен.

„Институциите мораат да постапат и секој инволвиран да понесе одговорност“, завршуваат од СДСМ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK