–>

Трет ден активен пожарот и чад од запалената депонија кај тетовска Волковија

pozar
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Запалениот смет на депонијата кај тетовско Волковија трета ноќ по ред гори и чади. И понатаму, во зависност од ветер, чадот и непријатната миризбата се шират низ целата полошка котлина, Тетово и Гостивар како и селата помеѓу двата града.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK