Без вода дел од Студеничани

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Поради уличен дефект, без вода од 10:10 часот се корисниците од ул. 1 и 2 во Студеничани, соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје.Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на дефектот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK