Без вода дел од Карпош

slavina-cesma-voda-2.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKОд ЈП Водовод и канализација известуваат дека на ул.Ловќенска 33 поради санирање на прикључна цевка од 5/4” водоснабдувањето ке биде прекинато од 08часот се до санирање на истиот , поради што без вода ќе останат корисниците од ул.Ловќенска.(општина Карпош)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK