–>

Нормализиран патниот правец Берово – Струмица

пат_со_четири_ленти_Прилеп_-_Градско_ќе_се_гради_летово_Вечер_-_2018-05-14_08.22.41.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

АМСМ извести дека патниот правец Берово – Струмица е нормализиран.

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK