Несреќа кај мостот Беласица, огромни гужви кај Транспортен центар

soobrakajka-transporten-2.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKОгромни гужви кај Транспортниот центар во Скопје поради сообраќајна незгода. Две возила се судрија кај мостот „Беласица“.

Колони возила некое време се заглавени и стојат во место. Целосен колапс на сообраќајот во Скопје.

Претходно МВР извести дека на 12, 13 и 14 јуни (среда, четврток и петок), поради одржување на министерски состанок во рамките на Процесот за соработка на Југоисточна Европа (ПСЈИЕ) и Самит на шефови на држави и влади во рамките на Процесот за соработка на Југоисточна Европа, СВР Скопје – Единицата за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот на поширокото централно подрачје на Град Скопје.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK