Мицкоски: Искрено сочувство за загубата на младата Вања, најстрога казна за сите вмешани во грозоморниот чин, правда мора да има

mickoski_hristijan_35453543
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Со голема тага ја примив веста за згаснувањето на животот на младата Вања. Искрено сочувство за загубата на овој млад и невин живот.Најстрога казна за сите вмешани во овој грозоморен случај!

Правда мора да има.

Почивај во мир

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK