Централна свеченост по повод Денот на полицијата – 7 Мај (во живо)

mvr 1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

На сцената на Долни Сарај во Охрид се одржува централна манифестација по повод Денот на македонската полиција – 7 Мај.  Присуствуваат членови на Владата, како и министри за внатрешни работи и директори на полиции од европските држави, претставници на дипломатскиот кор и други гости. Предвидени се обраќања на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и на претседателот на ИНТЕРПОЛ, генерал мајор Ахмед Насер Ал-Раиси.Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK