Без струја дел од Карпош

struja_q2334324
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, информира дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, денеска без струја ќе биде дел од општина КарпошОд 09:00 до 12:00 часот, без електрична енергија ќе останат дел корисниците на улицата Женевска во општина Карпош.

Од 10:30 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе останат улицата Ванчо Мицков околу месната заедница во општина Карпош.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK