159 санкции за непрописно вградени фолии

261-санкции-за-брзо-возење-на-територијата-на-Македонија.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKВо периодот од 01.11.2023 до 30.11.2023 Министерството за внатрешни работи спроведе акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на неисполнување на пропишаните услови во однос на затемнувањето на стаклата на возилата.

При контролата санкционирани се 159 учесници во сообраќајот.

На сите прекршители изготвени им се соодветни поднесоци.
]

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK