ЈК Травел подарува 18 летувања и 18.000 ваучери по повод 18-от роденден со голем Giveaway!

Vacation-1.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKСо голема возбуда и гордост ЈК Травел го најавува својот 18-ти роденден и во чест на истиот организира голем Giveaway за сите лојални клиенти. Од своето основање во 2006 година, ЈК Травел стана синоним за незаборавни патувања, семејни летни одмори, и авантури со крузери.

„Нашата посветеност кон квалитетот и задоволството на клиентите не направи лидер на пазарот на туризам во Македонија, но забележителен е и пораст на корисници на нашите услуги од соседните држави. Гордо одбележувајќи го 18-от роденден, се одлучивме кампањата да ја започнеме со кампања за донација во СОС Детско Село, придржувајќи се кон нашите темелни принципи за фер и коректна туристичка агенција, која одвојува од своите приходи за оптешствена одговорност. Но, немаше да го прославуваме 18-от роденден без нашите лојални клиенти кои изминатите 18 години ни ја даваа својата доверба, и токму поради тоа, 18 наши редовни клиенти по случаен избор ќе бидат добитници на летување во Грција во следните девет недели. Но, тука сме и за сите останати кои нема да имаат можност да добијат летување, или непатувале до сега со нас, а за нив спремивме 18 илјади ваучери од 600 мкд, кои ќе може да ги подигнат во нашите канцеларии и да ги искористат за следното нивно патување преку нашата туристичка агенција.“

Како да учествувате во големиот Giveaway на ЈК Травел? – Посетете ги профилите на социјалните мрежи на facebook и Instagram на ЈК Травел

– Споделете ја објавата за Giveaway-от со #JKTravel18Years, а доколку сте биле на патување со ЈК Травел слободно можете да споделите и фотографии.

– Секако, тагирајте ја личноста со која би сакале да заминете на едно од 18-те летувања во Грција.

По двајца добитници ќе се извлекуваат секој вторник во 12.00 часот во следните девет недели со извлекување во живо на нашиот Facebook профил.

ПР

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK