–>

Неколку скопски општини денеска без струја

Неколку-скопски-општини-денеска-без-струја.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OKЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе останат неколку скопски општини.

Во периодот од 12.00 до 14.00 часот, корисниците од улиците Мирослав Крлежа и Никола Тримпаре во општина Центар ќе останат без струја.

Електрична енергија ќе немаат и корисниците од улиците Јуриј Гагарин и Васил Ѓорѓов во општина Карпош и Центар, во периодот од 09.00 до 11.00 часот.

Како што извести ЕВН, во периодот од 09.00 до 10.00 часот, без струја ќе бидат корисниците од улиците Воин Драшкович, Исаија Мажовски, Ибе Паликуќа во општина Ѓорче Петров, во периодот од 09.00 до 15.00 часот, дел од корисниците на улиците Атинска, Ристо Равановски, Борка Талевски во општина Карпош, во периодот од 08.05 до 15.00 часот, корисниците од село Мршевци, Бучинци, Грушино, Бујковци во општина Илинден и Арачиново, а во периодот од 11.00 до 14.00 часот, дел од корисниците од село Бојане во општина Сарај.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK