Известување за градежни работи за времен режим на улица Даме Груев 16.05.2023год.(вторник) и 17.05.2023г.(среда)

Ulici-i-patista
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK

Ве известуваме дека во зависност од временските услови во текот на наредните два дена ке се релизират градежни активности за асфалтирање на пешачки патеки на ул Даме Груев во насока на движење од крстосницата со улица Димитрие Чуповски до улица Македонија, во периодот од 8ч. наутро до 15ч попладне, ќе биде воведен времен режим на сообраќај.

Времениот режим ќе биде обележан со соодветна сигнализација, а поради изведба на градежните активности ќе биде затворена една коловозна лента на 16.05.2023г., а потоа на 17.05.2023г. ќе биде затворена и другата коловозна лента во спротивната насока.

ЈП Улици и патишта Скопје  апелира до сите учесници во сообраќајот до завршување на градежините активности да бидат внимателни и да ја прилагодат својата брзина на движење според условите на патот.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
OK