May 15, 2023

Арсовска: Пожарот на мостот „Беласица“ е предизвикан од човечки фактор, не знаеме колку ќе биде затворен

 – Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска истакна дека пожарот на мостот „Беласица“ е предизвикан од несовесни граѓани. -Прелиминарната истрага

Прочитај повеќе »